Kjøp "Mannen som lytter til hester" her!


En varm, vakker og utrolig ærlig fortelling om et liv med hester og mennesker. Like spennende som noen roman, og elsket av alle som har lest den. Solgt i utrolige 5 millioner eksemplarer på mange språk. Den første utgiveren antok et realistisk salg på 3ooo eks til noen eksentriske hestefolk. Det var etter sterkt påtrykk fra Dronning Elizabeth II av Storbritania som hadde truffet Roberts noen år tidligere at et lite forlag trykket noen eksemplarer. Det angrer de ikke på idag.


Pris 368,- inkl. porto.
Bestill ved å sende epost, se øverst til høyre på siden.


Boken blir sendt senest 3-5 dager etter bestilling.


Utdrag fra anmeldelsen i HesteSport:
"Et sterkt stykke litteratur:
...Først og fremst fordi dette er en knakende god bok. Ikke bare som hestebok, men som lesestoff. A good read, som de sier det på engelsk. I denne boka forteller Monty Roberts sin livshistorie. Det er et spennende liv, tidvis et ganske dramatisk, fylt med opplevelser på godt og vondt. Fra en problematisk barndom fylt av hester og hardt arbeid, med en voldelig far, som rått utnyttet sønnens store talent som rytter og hestemann, og stjal barndommen hans. Det er underlig og sårt når Roberts i en bisetning et stykke ute i boka forteller at han aldri som barn, ikke en eneste gang, var inne i en lekebutikk.
Likevel er ikke fortellingen om barndommen noen beretning om bitterhet. Sårhet, ja vel, men det aller meste handler om hans forhold og store kjærlighet til hester, og hvordan han lærte språket deres. Det voksne livet var heller ikke alltid noen dans på roser for mannen fra California, men hans store suksess som trener av veddeløpshester og westernhester, sammen med hans revolusjonerende treningsmetoder, skaffet ham etter hvert verdensberømmelse. Denne boka holder deg fast i spenning og fascinasjon, men skaper også undring: Hvordan kan det ha seg at et barn som har vært sterkt eksponert for vold i sin oppvekst, kan vokse opp til å bli en sterk eksponent for ikke-voldelige metoder? All mulig forskning og erfaring viser nemlig at det er det motsatte som er regelen. Barn som er blitt slått, slår selv som voksne.
Nettopp en del av disse aspektene gjør at Monty Roberts' bok blir noe langt mer enn en hestebok for spesielt interesserte. Jeg sier det igjen: A good read."
Anne L. Buvik